The Best Source of Muslim Shia Videos
Online Viewers: 1134

Përpjekja për atentat mbi Imam Khamenein - Farsi sub Albanian

  • Embed Video
  • Add to Favourites

9893 Views


PëRpjekja PëR Atentat Mbi Imam Khamenein - Farsi Sub Albanian
Liderit dhe Prijesit tim! `Si luledielli drejt Teje mbaj kthyer gjitherë time kokë`, thash `Dielli i ashkut të Jam, mba shikim, sa gjallrofsh në tokë`, tha `Unë rob bir robi, ç`u bëftë, dorë e Jote le t`më mbaj`, thash, `Lutjen kam pranuar, Dorë e Ime le t`hedh skaj më skaj`,... Show More >>
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.

Comments

Add Comment
Be first to post Comment. Click here
ShiaTV.net