The Best Source of Muslim Shia Videos
Online Viewers: 1783

Hatixhe Saghafi - bashkëshortja e Imam Khomeinit - Farsi sub Albanian

  • Embed Video
  • Add to Favourites

5222 Views


Hatixhe Saghafi - BashkëShortja E Imam Khomeinit - Farsi Sub Albanian
Zbatimi i drejtave të gruas Imami gjithmonë më ofroi vendin më të mirë në dhomë. Ai s\\\'do të fillonte të hajë para se unë të ulesha në tavolinë. Ai gjithashtu u thoshte fëmijëve: \\\'Pritni derisa Zonja të arrij.\\\' Ai mbajti respektin ndaj mua dhe as që donte të merrem me... Show More >>
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.

Comments

Add Comment
Be first to post Comment. Click here
ShiaTV.net