The Best Source of Muslim Shia Videos
Online Viewers: 4089

Mbulesa (Hixhabi) - Xavi Sala - Albanian

  • Embed Video
  • Add to Favourites

7553 Views


Mbulesa (Hixhabi) - Xavi Sala - Albanian
Filmi i shkurtër nga regjisori spanjoll Havi Sala mbi diskriminacionin qe i behet femrës myslimane ne Evrope ne emër te lirive fetare dhe demokracisë. Projekti i dedikohet diskriminacionit qe i behet femrës së mbuluar shqiptare ne Kosove duke shkelur kështu identitetin shekullore... Show More >>
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.

Comments

Add Comment
Be first to post Comment. Click here