The Best Source of Muslim Shia Videos
Online Viewers: 984

Lideri dhe fëmija - Dokumentarë i PressTV - English sub Albanian

  • Embed Video
  • Add to Favourites

7090 Views


Lideri Dhe FëMija - Dokumentarë I PressTV - English Sub Albanian
Kur njeriu ballafaqohet me këto lloj tregime apo të ngjashme nuk mund të mos të kujtojë urtinë dhe madhështinë e Zotit. Urtia dhe mrekullia e parë që mund të zbulohet në këtë tregim është se Zoti vet cakton njerëzit dhe familjet që do bëhen dëshmitarë të së vërtetës dhe... Show More >>
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.

Comments

Add Comment
Be first to post Comment. Click here
ShiaTV.net