The Best Source of Muslim Shia Videos
Online Viewers: 1467

Palestina e lirë zgjedhje për një botë më të mirë - English sub Albanian

  • Embed Video
  • Add to Favourites

5557 Views


Palestina E Lirë Zgjedhje PëR Një Botë Më Të Mirë - English Sub Albanian
Kushtuar popullit hero palestinez dhe rezistences se tyre kunder okupatorit me gjakpires ne historine e njerezimit - regjimi cionist i Izraelit.
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.

Comments

Add Comment
Be first to post Comment. Click here