The Best Source of Muslim Shia Videos
Online Viewers: 1563

Zgjimi - Sejid Ali Khamenei - Farsi sub Albanian

  • Embed Video
  • Add to Favourites

3675 Views


Zgjimi - Sejid Ali Khamenei - Farsi Sub Albanian
Në historinë e myslimanëve asnjëherë nuk ka pasur një zgjim në përmasa siç kemi në këtë kohë dhe asnjëherë myslimanët nuk kanë qenë më të vetëdijshëm për të drejtat e tyre dhe lirinë. Sado që fuqitë e errëta të përpiqeshin të devijojnë në një drejtim të... Show More >>
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.

Comments

Add Comment
Be first to post Comment. Click here