The Best Source of Muslim Shia Videos
Online Viewers: 827

Holokausti i Gazës në duart tona - English sub Albanian

  • Embed Video
  • Add to Favourites

5732 Views


Holokausti I GazëS Në Duart Tona - English Sub Albanian
Ekzistojne tradita te shumta nga pofeti islam s.a. dhe nga Familja e shenjte profetike mbi vetqortimin dhe autokritiken por fatkeqesisht njerezit gjithmone fajin ia hedhin te tjereve pa kujtuar te vendojne ne pyetje ndergjegjet personale. Ky proekt u dedikohet atyre qe para se te pyesin... Show More >>
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.

Comments

Add Comment
Be first to post Comment. Click here
ShiaTV.net